Vecka 8
Varje dag serveras dagenssoppa , en magisk salladsbuffe där även vårt hembakta surdegsbröd finns, som med fördel äts tillsammans med vispat syrat smör.
Lunchmeny 145:-
MÅNDAG
Kycklinglår ”Coq au vin”, rött vin, rökt fläsk, champinjoner, potatispuré
TISDAG
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon
ONSDAG
Kryddstekt fläskkarré, ångad kål, äppelcidersås, vinbärsgelé, rostad potatis
TORSDAG
Stängt
FREDAG
Ugnsbakad kolja ” Grenobloise” rödbetor, kapris, brynt smör, kokt potatis
VECKANS UTVALDA
GRÖNT
Bakad spetskål med salsa verde, citronyoghurt, sötsyrlig morot, spenat, valnötter och parmesan
PASTA
Bucatini ”Puttanesca”, tomat, kapris, oliver, sardeller, pecorino
Affärslunch 195:-
Grillad skirtsteak ”provençal” bakad tomat, vitlökssmör, råstekt potatis, haricots verts.
Fråga oss gärna om du undrar om något i menyn, om t.ex. mjölk, laktos och
Gluten eller andra allergener
Fråga oss gärna om du undrar om något i menyn, om t.ex. mjölk, laktos och
Gluten eller andra allergener
